Affärsidé

Vår affärsidé är att vi till kunder i främst norra Sverige ska producera och leverera i enlighet med gjorda beställningar med målet att alltid överträffa kunders förväntningar.

Att bearbeta material i olika dimensioner

Vår specialitet är att bearbeta material i olika dimensioner, främst järn,aluminium och rostfritt, men även koppar och plast. Att skära, bearbeta, svetsa, bocka, ytbehandla, montera och leverera ingår i våra uppdrag.

Idéutveckling Vi åtar oss utvecklingsuppdrag. Du har idén, vi ritar, konstruerar och producerar. Från prototyp till full industriell skala om så önskas.

Vattenskärning Vår produktion utgår främst från vattenskärningsmaskinen. Den ger oss möjligheter att erbjuda precisionsskärning i de flesta material. Vattenskärning är en precis och miljövänlig metod för att nå kvalitet i jobben.
- Metaller, t ex rostfritt, aluminium, mässing och koppar
- Glas, sten, keramiska produkter
- Plaster, plywood och trä
- Porösa material, t ex gummi, papper, frigolit mm
- Härdade material

Med fördel skär vi tex rostfritt i tjocklekar upp till 200 mm utan värmeförändringar och grader.

Plasmaskärning Ett alternativ för produkter som med fördel skärs ut med ekonomin och tidseffektiviteten i fokus i material upp till 60 millimeters tjocklek.

Polyuretangjutning Vår kompletterande verksamhet som i första hand är inriktad på slitstarka hjul till terrängfordon och transportlösningar för virke.

 

Aktuellt

Vi investerar för framtiden i en ny lokal med hjälp av:

EU